Vår flotte skuespiller Dekaijah under sommerens oppsetning av Arcanum Academia, med vårt verdenstre i bakgrunnen. Foto: Anita Myhre Andersen

Da er det atter blitt høst igjen, sommerens arrangementer er vel gjennomført og det er på tide å rette blikket fremover. Men først, et lite tilbakeblikk:

I sommer, 2. — 5. august arrangerte vi rollespillet Arcanum akademia på Seletun Miljøhotell. Her fikk over 50 deltakere oppleve magi, mystikk, vennskap, drama og ikke minst fysisk kontakt (!) i en sommer som eller s var mye preget av smittevern. Med et godt team av skuespillere og arrangører ble de loset gjennom både skumle og morsomme scener fra nordisk og keltisk mytologi. Til slutt var vi mange som satt igjen med et ønske om å gjenta dette!

På Arcanum Akademia ble det tydelig hvilken viktig plass lek og rollespill har i dagens samfunn. Det tilbyr en arena for prøving, feiling og refleksjon, og gir nye og unike muligheter til å bli kjent med deg selv og andre. Ikke minst var det også viktig at vi, som hverandres nærkontakter, hadde lov til å klemme hverandre, noe vi så at både barn og voksne benyttet aktivt!

Arcanum Akademia var også vår først introduksjon til “Arcanum-verdenen”, et univers vi har skapt, hvor vi kommer til å arrangere flere forskjellige spill fremover. Dette arbeides det aktivt med, og det kommer mer informasjon når dette er ferdig…

Nå skal vi snart på reise til København og Aalborg, der vi bl.a skal arbeide sammen med den danske gruppen Aktivitetsjonglørerne (https://aktivitetsjonglør.dk/). Det blir garantert lærerikt for høstens prosjekter.

Vi kan også allerede nå be dere om å holde av lørdag 30. oktober! Mer info kommer også der snart.

Vi ønsker dere en fin høsttid!

Velkommen til AnsuR — Experience Design. Vi jobber med DRAMA, OPPLEVELSESDESIGN og INTERAKTIV FORMIDLING.

Velkommen til AnsuR — Experience Design. Vi jobber med DRAMA, OPPLEVELSESDESIGN og INTERAKTIV FORMIDLING.