VII. Ekstraordinære opplevelser i coronaens tid

Det er tidlig april, påsken er godt i gang og det er vår i luften. Likevel er Bergens gater nesten tomme, butikkene stengt ok kulturarrangementene er avlyst. Det er påsken 2020, året da COVID-19 intraff.

Her i AnsuR liker vi å se på muligheter i stedet for utfordringer, så et naturlig spørsmål er “Hvilke muligheter åpner dette for oss?”

Etter prøving og feiling jobber vi nå med en opplevelse som vi vil lansere mot slutten av april. Vi kan røpe såpass at det kombinerer elementer fra teater, levende rollespill og dataspill for å skape det vi kaller “Digitalt Interaksjonsspill”. Deltakerne vil fortsatt spille roller, og det vil fortsatt være rollenes interaksjon som driver spillet, men vi vil ta i bruk mange verktøy som vi ikke har brukt tidligere for å skape digitale rom hvor spillet i stor grad vil utfolde seg. Uten at vi vil røpe nøyaktig hvordan vi vil løse dette, kan vi love at det vil bli en ny og spennende arena å utforske.

Vi vil også understreke at vi er fullt operative enda, så ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noe i tankene. Jeg vil også oppfordre folk til å ta en titt på nettsiden vår her, for å få et lite innblikk i hva vi kan tilby!

Med ønsker om en trygg og god påske!

-AnsuR

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.