Det Arcane Akademi, også kjent som Seletun Miljøhotel

Da er juni vel i gang, og det er på tide å komme med noen kunngjøringer. I denne posten kan du lese om Hugin, et nytt konsept for digitalt rollespill, Arcanum Academia, et rollespill i Bergen i August og 10 utlyste stillinger!

Hugin

Hugin Logo

Vi lovet lansering av Hugin i mai, men dette måtte dessverre utsettes. Jeg kan likevel gi en presentasjon av hva Hugin har å by på!

Hugin er et sosialt medium for rollespill og er lagt til Arcanum-verdenen som er utviklet av AnsuR - Experience Design. Her lager deltakerne brukere som rollene sine, og kan velge tilknytninger til forskjellige laiver i verdenen, f.eks Skumringsbanketten, Nidaros Trollkraftskole, Arcanum Academia mm. Vi arbeider hardt med å gjøre den ferdig med alle funksjoner. Vi kan avsløre følgende:

  • Knytt kontakter med andre roller over hele Norge. Selv om Nidaros Trollkraftskole utelukkende arrangeres i Trondheim, er det flere som spiller i samme verden i resten av landet. Med Hugin får du muligheten til å delta i det store spillet, på tvers av avstander
  • Lær nye evner. Magisystemet er det samme for alle laiver i Arcanaum verdenen. Takket være et system for onlinekurs kan du lære mer om runologi, Forsvar mot mørke makter og mange andre spennende fag.
  • Delta på arrangementer. Vi har planer om å avholde små online-arrangementer som er inkludert for alle medlemmer.
  • Løs mysteriene. Det skjer alltid noe i Arcanum verdenen. Når noe skjer på en laiv vil det få følger på Hugin. Du kan også bruke Huign for å påvirke utfallet på laiver du ikke får mulighet til å delta på.
  • Mye mer. Vi har flere planer, men holder disse hemmelige inntil vi er klar for lansering. Det blir sannsynligvis sent i August eller tidlig September.

Arcanum Academia

Arcanum Academia arrangeres på magiske Seletun Miljøhotel.

Spennende nyheter. Med god støtte fra Bergen Kommune, samarbeid med Pedagogisk Konsult og kostymer og rekvisitter fra Apropos Teater er vi stolte over å kunne arrangere Arcanum Academia, en GRATIS 4 dagers laiv med alt inkludert for barn og unge 10–16 år. Laiven handler om livet på Akademiet for Arcane Kunster og arrangeres på Seletun Miljøhotel og tilbyr alt inkludert. Vi kan love bading, øksekast, magileksjoner, god mat, overnatting og spennende overraskelser. Mer info på:
https://www.ansur-experience.design/arcanum.html

Ledige stillinger

Har du det som skal til? Modell: Enok S. Groven

Vi søker 10 barne- og ungdomsarbeidere til arbeid under Arcanum Academia.

Arbeiderene skal veilede barn og unge gjennom aktiviteter, og sørge for en sikker og underholdende opplevelse. For mer informasjon kontakt oss på arcanum@ansur-experience.design

Velkommen til AnsuR — Experience Design. Vi jobber med DRAMA, OPPLEVELSESDESIGN og INTERAKTIV FORMIDLING.

Velkommen til AnsuR — Experience Design. Vi jobber med DRAMA, OPPLEVELSESDESIGN og INTERAKTIV FORMIDLING.